• Creatief
  • Enthousiast
  • Accuraat

Zakelijk tekenen

 

Wil je met zakelijk tekenen jouw communicatie verbeteren? Omdat je merkt dat vergaderingen niet soepel verlopen of dat de boodschap niet overkomt? Mayk It Visual is gespecialiseerd in zakelijk visueel communiceren. Met mijn zakelijk tekenen cursus heb ik al veel bedrijven geholpen. Ik geef de zakelijk tekenen cursus aan zowel grote als kleine organisaties. Wij volgen daarbij een bewezen training waarvan ik weet dat iedereen kan leren tekenen. Van simpel zakelijk tekenen poppetjes tot uitgebreid schetsen: Ik, Mayke van Wijk ga het jou en jouw organisatie leren! En omdat de inhoud voor ieder bedrijf anders is, kom ik het liefste eerst even persoonlijk in contact.

illustrator-illustration-11
illustrator-illustration-12

Zakelijk tekenen voorbeelden

Laten we beginnen met zakelijk tekenen voorbeelden! Want zoals ik zelf wil bewijzen,  praat het het makkelijkste met visuele communicatie. Je zult zelf ook hebben dat je de helft van de woorden die je gelezen hebt misschien alweer vergeten bent. Net als tijdens een vergadering kan het goed zijn dat wanneer je collega uitgepraat is, de helft ervan je ontgaan is. Vandaar dat je zult merken dat met onderstaande zakelijk tekenen voorbeelden je het belang van visueel communiceren direct al zult voelen.

 

Zullen we de uitdaging aangaan? Neem onderstaande voorbeelden door!

Wil je graag het verhaal bij de voorbeelden horen? Neem dan direct contact op en ik neem de voorbeelden met je door. Nog belangrijker, ik kan direct tijdens de kennismaking een aantal voorbeelden van zakelijk tekenen voor jouw bedrijf maken. Dit is helemaal gratis en vrijblijvend! Zo zie je direct hoe het in de praktijk kan worden toegepast!

Unknown
Unknown-2
Unknown-4
Unknown-3
Unknown-1
Unknown-8
Unknown-7
Unknown-6

Waarom voor Mayk It Visual kiezen als je een zakelijk tekenen cursus overweegt?

 Mayk it Visual begrijpt als geen ander dat er meederde organisaties zijn die een zakelijk tekenen cursus aanbieden. Maar waarom is mijn zakelijk tekenen workshop dan uniek? Ik zie vaak dat mensen moeite hebben met hun gedachtes op papier zetten. Vandaar dat we tijdens de workshop zakelijk tekenen ons niet alleen focussen op het tekenen. Het gaat in een diepere betekenis om je gedachte te stroomlijnen en deze op een logische wijze visueel te maken.

 

illustrator-illustration-12
illustrator-illustration-12

 

Online cursus zakelijk tekenen

Doordat ik de workshop zakelijk tekenen ook online kan geven, maakt afstand niet uit. Heeft het je voorkeur om niet de zakelijk tekenen online cursus te kiezen, maar gewoon ouderwets met elkaar in een ruimte te zijn? Dat is mogelijk, doordat ik centraal in het land gevestigd ben, in Nijmegen, kan ik net zo makkelijk de cursus zakelijk tekenen Friesland als Maastricht geven!

 

“Als we iets interessants hebben om naar te kijken dan kan ons brein eindeloos gefocused blijven” (D. Roam, visueel presenteren).

Wist je overigens dat de beste verhalen ooit zijn gestart met een tekening?

“Ik heb een kaart getekend … Het is één van de eerste dingen die ik heb gedaan” (J.K. Rowling)

  • Logo Design
  • Complex Illustrations
  • Icon Sets
  • Motion Graphics