• Creatief
  • Enthousiast
  • Accuraat
PRAATPLAAT en VISUEEL VERSLAg

Praatplaat

Hulp nodig bij het visueel maken van jouw (visie)document of wil je graag een complex overleg laten vastleggen in beeld? Ik help je daarmee. Vraag een offerte aan!

illustrator-illustration-11
illustrator-illustration-21

Praatplaat of Visueel Verslag

Een complexe meeting visueel vastleggen ofwel visueel laten notuleren? Of een (beleids) document visueel maken?
Het kan allemaal! De kans is namelijk groter dat je het visuele verslag er nog eens bij pakt eerder dan dat je een geschreven verslag nog eens raadpleegt.

Staat er een complexe meeting gepland of zou je een document graag visueel willen wil laten maken en de essentie willen vangen in een A3? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op!

 

Hoe werk ik?

PRAATPLAAT 

Stel je vraag per mail of telefonisch zo concreet mogelijk. Wanneer nodig kunnen we een kennismaking/kort gesprekje via Teams inplannen. Neem je contact op vanuit Nijmegen (of omgeving) dan kan ik ook even bij je langskomen!

Vervolgens maak ik een voorstel en stel ik een offerte op, na goedkeuring ga ik aan de slag met een eerste versie.

De eerste versie bespreken we na een (vooraf afgestemd) termijn. Moeten er nog aanpassingen worden gedaan dan spreken we af wanneer ik deze af kan hebben en wanneer we het eventueel weer kunnen bespreken. Ik ga graag door todat iedereen tevreden is en breng geen extra kosten voor eventuele (extra) correctie rondes in rekening.

Als de schets helemaal akkoord is dan ga ik over tot het inkleuren en dan wordt het definitief. De praatplaat is dan klaar voor gebruik!

 

VISUEEL VERSLAg

Past jullie meeting in mijn agenda dan kunnen we kennismaken, dat kan bijvoorbeeld kort via Teams. Tijdens die kennismaking bespreken we de inhoud (agenda) en onderwerpen van de meeting zodat ik voorbereid kan aansluiten.

Na de kennismaking maak ik een offerte op en stuur deze naar je door, bij akkoord hebben we een afspraak en zie je mij op de dag van de meeting terug.

Op de afgesproken dag sluit ik met mijn Ipad aan maar je hoort me niet (en ziet me nauwelijks). Online meetings zijn natuurlijk ook mogelijk. Ik zal tijdens de meeting vooral aan het mee tekenen zijn. Mijn sketchnotes werk ik thuis verder uit.

Binnen het (vooraf afgestemd) termijn stuur ik de eerste versie via mail naar je toe.

Mochten er nog wijzigingen zijn dan pas ik één en ander aan en anders maak ik het verslag definitief en in kleur.

Na de laatste stap is het visuele verslag gereed voor verspreiding aan de deelnemers van jouw overleg/meeting!

De praatplaten en visuele verslagen worden digitaal aangeleverd in pdf, png of jpeg en op 300dpi. De maximale grootte van jouw praatplaat/visueel verslag is A3.

Mocht je jouw huisstijlkleuren en logo graag willen laten terugkomen op het verslag/de praatplaat geef dit dan gerust even aan dan houd ik daar rekening mee!

 

illustrator-illustration-21
Portfolio

Voorbeelden van praatplaten

Reviews

Verhalen van klanten

“Leuke afwisseling van theorie en opdrachten”

Deelneemster workshop Ede

“Veel bezig duidelijk ondersteund door eigen tekeningen, je zorgt ervoor dat iedereen inderdaad kan tekenen. Dank!”

Deelneemster workshop Nijmegen

“Erg leuk en toepasbaar”

Deelneemster workshop Nijmegen