• Creatief
  • Enthousiast
  • Accuraat
ILLUSTRATIES

Ben je op zoek naar een freelance illustrator?

Dan kan ik je verder helpen! Mayk it Visual gelooft dat illustraties bij je verhaal of presentatie helpt om de aandacht van je doelgroep te trekken en vast te houden. Beeld beklijft namelijk beter dan geschreven tekst en jouw publiek wordt direct getriggered!

illustrator-illustration-11
illustrator-illustration-21

Illustraties laten maken door Mayk it Visual?

Of je nou op zoek bent naar illustraties voor een kinderboek, een presentatie of een informatieflyer, illustratief tekenen dient vele doelen. Stel jouw vraag voor een reeks (of enkele illustratie) via mail of telefonisch zo concreet mogelijk; wat wil je graag ondersteund of aangevuld hebben door beeld/getekende illustraties? Om hoeveel illustraties denk je dat het gaat? En laat gerust weten wanneer je deze nodig hebt.

 

Na ons gesprek of mailcontact maak ik een voorstel voor oplevering, een offerte en deze ontvang je dan per mail.

Ben je akkoord met het voorstel? Dan ga ik direct aan de slag!

Binnen afgesproken termijn lever ik de eerste versie bij je aan. Mocht er nog eea aangepast moeten worden dan zal ik dat na ons contact via mail/Teams of telefonisch de wijzigingen doorvoeren. Pas wanneer jij tevreden bent maak ik het definitief (in kleur) en dan zijn de illustraties klaar voor gebruik!

 

De Illustraties worden digitaal aangeleverd in pdf, png of jpeg en op 300dpi. Mocht je jouw huisstijlkleuren graag willen laten terugkomen in de illustratie geef dat dan gerust even aan!

Het maken van een (reeks) illustraties is een proces en kan soms een aantal weken duren, houdt daar dus rekening mee. Mocht je maar 1 illustratie wensen dan kan deze binnen een werkdag al gereed zijn. Mijn streven is een 100% tevreden opdrachtgever. Om die reden reken ik ook niets extra’s voor correctie(s) maar ga ik graag door tot jij helemaal tevreden bent!

illustrator-illustration-21
Portfolio

Voorbeelden van illustraties

Reviews

Verhalen van klanten

“Leuke afwisseling van theorie en opdrachten”

Deelneemster workshop Ede

“Veel bezig duidelijk ondersteund door eigen tekeningen, je zorgt ervoor dat iedereen inderdaad kan tekenen. Dank!”

Deelneemster workshop Nijmegen

“Erg leuk en toepasbaar”

Deelneemster workshop Nijmegen